Lokacija apartmana

Apartmani su smješteni u užem području grada Novalje, u novom i mirnom dijelu naselja Gaj - Put Lokvice na udaljenosti cca. 10 min. šetnjom od centra grada. Udaljenost objekata je 150 metara od mora.

Apartmani se nalaze u blizini mnogih novaljskih plaža , te plaže Babe. Novoizgrađena šetnica uz more vodi vas do grada, dok automobilom brzo možete stići do bilo kojeg odredišta u Novalji i okolici.

U svakoj od 3 zgrade nalazi se po 5 luksuznih apartmana veličina cca. 58 , 62, 64, 115 i 133 m2. U svim apartmanima je dobiven odličan raspored prostorija. Apartmani od 58 , 62 i 64 m2 sastoje se od : predprostora, dn.boravka sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 odvojene spavaće sobe, wc/kupaonice + posebnog wc-a, te terase ili loggie. Svakom apartmanu pripada po jedno parkirno mjesto.

Apartmani od 115 m2 imaju još dodatnu spavaću sobu , dok apartman od 133 m2 ima dodatne dvije, odnosno ukupno 4 spavaće sobe. Apartmani od 115 m2 i 133 m2 imaju svaki po 3 etažirana parkirna mjesta.

Apartmani u prizemlju imaju dodatne vrtove raznih veličina (od.cca 21 pa sve do 117m2) koji su definirani prilikom etažiranja i naplaćuju se posebno prema dogovoru.

Iz svakog apartmana pruža se pogled na novaljsko more i obližnje otoke.

Posebno je vođeno računa o okolišu svake zgrade koji je s izrazitom pažnjom uređivan. Zasađeno je mediteransko bilje, masline i raslinje čineći tako zgrade ljepše i toplije. Svakom apartmanu osim parkirnih mjesta pripada i dovoljno ostalog zajedničkog slobodnog prostora oko zgrade koji budući vlasnici mogu koristiti za odmor, igru i razonodu.

Pažljivim biranjem materijala, lokacije i ideje s ciljem da izgradimo što prikladnije i komfornije stanove, budućim vlasnicima želimo pružiti maksimalan osjećaj zadovoljstva kupnje i stanovanja.

Uvečana slika!